Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Потрійна жорстка ДТП на Тячівщині (ВІДЕО)

Жорстка потрійна ДТП трапилася сьогодні в селищі Буштино, - повідомив Віталій Глагола. - Від однієї з автівок не залишилося майже нічого.

Абсурд у справі про зґвалтування неповнолітньої в Верхніх Воротах на Закарпатті

Сьогодні, 4 жовтня, адвокати обвинувачених у справі щодо групового зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті подали клопотання про закриття провадження, повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

В Ужгороді автівка збила дитину на пішохідному переході (ВІДЕО)

Подія трапилася на проспекті Свободи поблизу готеля Закарпаття, повідомив Віталій Глагола.

Віктор Микита з робочою поїздкою відвідав Сумщину

Разом із Президентом Володимиром Зеленським та керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком відвідали прифронтовий регіон, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

На Закарпатті відбулася фотовиставка з нагоди 30-ї річниці роботи УВКБ ООН в Україні

30 років для людини - старт усвідомленого дорослого життя, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Для діяльності організації - це величезний відрізок, на якому були перемоги і поразки, труднощі й успіх, тисячі людей, яким допомогли.

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників та переможців олімпіад і міжнародних конкурсів

В Ужгороді відзначили школярів-двохсотбальників за результатами НМТ та переможців фінальних етапів учнівських олімпіад і міжнародних конкурсів.

На Закарпатті обладнають ще три класи безпеки

Це стало можливим за фінансової підтримки міжнародної неурядової організації Save the Children у співпраці із ОВА, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Хустщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

Пожежа сталася вночі 3 жовтня у с. Лисичово. Вогнем знищено крівлю на площі 100 кв. м, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються.

9 закладів освіти Закарпаття отримали нові автобуси

Сьогодні 9 громад Закарпаття отримали нові шкільні автобуси, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Їх для потреб освітян і жителів краю закупили завдяки розподілу субвенції з державного бюджету у розмірі понад 66 мільйонів гривень та співфінансуванню з місцевих бюджетів.

Угорську нацменшину у Раді нацменшин України представлятиме Ласло Зубанич

У травні цього року було створено Раду громадських об’єднань національних меншин. Громадські організації нацменшин подавали на конкурс своїх представників і таким чином Рада була сформована. Всього заявки подавали 17 організацій.
Щодо угорських організацій Закарпаття, то заявки подавали Спілка угорців Закарпаття, Демократична спілка угорців України та КМКС. Зрештою, від угорців було обрано голову ДСУУ Ласло Зубанича, який відтепер представлятиме угорців України у Раді.
Ми поговорили з Ласло Зубаничем про особливості функціонування Ради і про те, які вона вирішуватиме завдання.

Закарпатські митники вилучили в українця дві скрипки 18-19 століть, які він намагався вивезти

Сьогонді на митному посту «Малий Березний», що на українсько-словацькому кордоні, закарпатські митники спільно з прикордонниками упередили незаконне вивезення старовинних музичних інструментів, які можуть представляти культурно-історичну цінність.

Жителька Мукачева потонула під час відпочинку у Туреччині

Трагедія сталася 1 жовтня в курортному місті Аланья, повідомляє Мукачево.нет.

Правоохоронці затримали диякона Хустської єпархії УПЦ (МП), якого розшукували за дезертирство

Володимира Петровцій, племінник митрополита Марка (громадянина РФ), втік з військової частини та переховувався на Закарпатті, оскільки не хотів брати участь у бойових діях проти «своїх».

ДТП на межі Львівської та Закарпатської областей - вантажівка розтрощила два легковики

На місце аварії оперативно прибуло кілька бригад швидкої допомоги. Наразі інформації про постраждалих немає. Як можна побачити на відео рятувальники також прибули на місце ДТП для ймовірного деблокування постраждалих.

Іноземні партнери забезпечили Обласну клінічну лікарню ім.А.Новака сучасним обладнанням

Спільно із представниками Міжнародного проєкту «Пряма допомога Україні» на чолі з американцем Алексом Даверном передали закладу оснащення, поспілкувалися із пацієнтами, серед яких і військові, які саме відновлюються після поранень. Тепер їхня реабілітація буде ще якіснішою, ефективнішою і швидшою, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Поблизу Берегова перекинулася вантажівка "Нової пошти"

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Балажер Берегівської громади.

Ізраїльтянин намагався потрапити на святкування до Умані з грубо підробленим паспортом

Громадянина Ізраїлю, який намагався потрапити в Україну за підробленим паспортом виявили прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Лужанка».

На Закарпатті розпочав роботу дводенний міжнародний економічно-туристичний форум

В центрі обговорення будуть питання енергетики, логістики, експорту та туризму, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

129 гексакоптерів для бойового підрозділу «Птахи Мадяра»!

Їх нашим військовим за підтримки Закарпатської ОВА спрямувала команда проєкту «Пряма допомога для України» на чолі із американцем Алексом Даверном, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

«Дрони не допоможуть виграти війну» - мер Ужгорода Андріїв пояснив, чому не хоче купувати дрони

"Відео засідання бюджетної комісії має подивитись кожен ужгородець, щоб зрозуміти лицемірство мера і депутатів міської ради, - повідомив у соцмережі Олександр Волосянський.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат